torsdag 28. oktober 2010

Inspirasjon til ute kos...


 Etter å ha vært en tur ute med min kjære mann, blir vi alltid rikere på ting og tang. Jeg behøver ikke penger for å finne nye ting, jeg behøver bare litt tid ute i det fri, og det er utrolig hva man kan finne.

I går fant jeg et dødt tre som låg og ropte Eldrid! oppi lia her.  Jeg er jo ikke akkurat vanskelig å be og etter litt kaving i snø, kom jeg frem til å ta dette lille tre med meg hjem. Ikke så rart min gode mann stiller en del spørsmål ved mine funn. Med et smil om munnen plukket han det opp såg på meg med spørrende øyne "pia mi, hva skal du med dette?" Uten så veldig mye forklaring forstod han at det var vel bare å ta det med seg:)  
Og nå står det trygt på våres balkong og venter i spenning på hvor jeg skal la det få sin plass:)Anyhow. Det var egentlig ikke det jeg tenkte jeg skulle skrive om, tenkte nemlig skrive om min nye stol, som ble min for noen få timer siden da den sto ensom for seg selv på selveste søppeldynga. Uten å få summet tankene så veldig mye, var den blitt med oss hjem og som det lille treet, plassert på våres balkong, der den alerede har fått sin hedersplass. Selve stolen i seg selv er ikke er så veldig inspirerende, men, lett Me tell you, mitt hode spinner rundt på hva enn det skulle være. Og på en-to-tre, sto jeg på terassen med saueskinn i ene handa og et serverings brett i andre, lot tankene ta meg til kreativlandia, og lagde meg en skikkelig kosekrok der ute.

Som består av mange ulike funn, satt sammen til en liten inspirasjons krok.

                                               
              INSPIRASJON TIL UTE KOS......

Serveringsfat/bloomingville, skje/ Tilbords,skål/ Kremmerhuset, te/ The colonial tea Company,kopp/Indiska, tøyserviett/Dekåren.


Knekkebrød, med kremost og frossne tyttebær, sammen med denne herlige rooibos teen, skaper ekstra kosefaktor. For ikke å snakke om et par interiør magasin og bla i:)


Nå skal jeg fortsette kvelden med min herlige mann som har laget noe ekstra godt til middag..mmm...kan si at det lukter veldig godt:)

                                                Fin kveld til dere alle!
                                                       klemmer 
                             
                             eldrid

2 kommentarer:

  1. Herlig og stemningsfulle bilder;o) Utrolig kul blogg du har også....nå får jeg lyst til å lage meg en collage jeg også. Ha en fin helg! Klem fra Maliva

    SvarSlett
  2. Åå så lekker, Eldrid. Eg som hater å være ute i kulda fikk utruleg lyst å sett meg ned der no innpakka i pledd og kose meg med et blad og ein kopp te. Du får det til du! ;)

    he-he, snill han er, han skjønner vel at du klarer å lage noke fantastisk ut av alt og då e det bare å ta med seg treet !

    Sv: Tusen takk for så koselig kommentar vennen, kjekt at du likte det:)

    SvarSlett