lørdag 15. januar 2011

Inspirasjon..


Vi har vert på lang tur  i uka, og besøkt vakre Hemsedal! Det har vert en topp tur, med god pudderkjøring, heng med venner og avslappning. Og så har det selvfølgelig inspirert. Det er ingenting som inspirere meg mer enn å komme meg ut i naturen, se store majestetiske fjell å suge til meg av naturens skjønnhet. Den gir definitivt skaper glede:)

Så det har ikke vert den største pågangen innpå her. Men nå er jeg tilbake inspirert og klar for nye blogg innlegg:)Konglene er fortsatt "hot"her hjemme som dere ser, selv om det ikke er jul lenger, ja så er det da fortsatt vinter..;)
Eller hva sier dere,?

Ellers som mange andre her inne, har jeg tenkt på forandringer..hehe hvem gjør vell ikke det i interiørverden..
 Siden vi leiger er det ikke store greia vi kan forandre på, men dekorativt finnes det alltid noe nytt å finne på.Puter, pledd, blomster, bilder, rammer, bildevegg, colage, lys,..omøblere er jo heller ikke dumt..hehe..you name it.

Jeg må si jeg er stor fan av det "nye hippe" som er å blande inn orientalske preg med natur materialer. Spesielt kult og inspirerende synest jeg det var med bildet på fremmsiden av siste utgave av norske bolig pluss.
 Det har jeg i og for seg gjort litt allerede her hjemme, men det er som om jeg er ekstra inspirert til å ta den litt lenger..Men det blir nok bare med tanken enn så lenge..Vi får se hva tanken medfører..hehe. Fint er det iallfall og blande litt..Så det ikke blir for mye av det ene eller det andre.

Hva med dere...Noen tips til ting dere tror ville passet til min stil?....

Klemmer
Eldrid

7 kommentarer:

 1. Så deilig med tur og ny giv :)

  Kongler finner man litt rundt om hos meg også..
  -men når våren kommer luskende, er det superdeilig
  å ta dem bort... for en stund :) Så er de plutselig tilbake!

  Klem Christine

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder! Jeg er litt sånn stil-schizofren...! Mye pasteller, bestemorputer og blonder, men KONGLER det elsker jeg! Passer inn liksom uansett det:)
  God helg!

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. Nydelige inspirasjonsbilder!!!!
  Liker stilen din utrolig godt. Du er så kreativ og oppfinnsom med interiøret!!
  Tusen tusen takk for så gode ord inne hos meg i kveld. Du er så snill du :)
  Her skal det køyes ganske snart. I morgen blir det mere fotografering for Søstrene Grene her i stua ;)
  Ha en god natt og fin søndag i morgen.
  Nattaklem Marie

  SvarSlett
 4. Sååå fin lykt! Jeg er også stor tilhenger av å mixe inn etniske detaljer.
  Det første jeg tenkte var at det hadde vært utrolig kult med et skjermbrett hos deg, kanskje i en mørk grå-lilla nyanse. Feks et marokkansk skjermbrett, gjør seg både som hodegavl til seng, som dekor inntil en vegg eller som praktisk romdeler. Også tror jeg noen gamle vintage skinnpuffer hadde gjort seg bra hos deg. ;) Håper du fikk noen nye ideer å spinne videre på :) Ha en fiiin søndag. Her blir det ryddesøndag! God klem

  SvarSlett
 5. Takk! dere er s herlige!

  Hvilken bra ide Blossom girl..Der fikk du kreativiteten min i gang..love it! Kan se for meg at det hadde passet bra inn her også...takk for inspirasjon.
  Je elsker sånne ting som setter kreativiteten i sving..*drømme*drømme.:)
  Og det er sant pasteller er alltid fint..hm...
  Fått litt å tenke på her.takk skal dere ha:)

  Og Marie...gleder meg til Søstrene Grene bilder fra deg..spennende

  SvarSlett
 6. Her er også konglene fortsatt en del av dekoren, og jeg anser de som en del av vinterinteriøret, så de blir nok en stund til..;)

  Ha en behagelig søndag!

  Klemmer:)

  SvarSlett
 7. Forresten, ser det blir nevnt marokkanske skinnpuffer.. Jeg har noen nydelige i brut skinn som jeg skal selge, så si ifra om du er interessert så kan jeg sende bilder :)

  SvarSlett