tirsdag 25. januar 2011

Praktisk Stilben....


 Det er alltid greier som tar plass i skap, noe må man oppbevare der bare fordi det ikke er plass til det ellers i huset, eller så er det en grei måte og ha organisert rot på. Jeg prøver sette ting jeg ikke liker så godt i skap..det vill si nødvendige gjenstander som tar plass og ikke er fine å se på.  Så lar jeg heller dem fine koppene, eller andre ting jeg ser potensiale i som dekorasjon få komme frem å pryde hjemmet. Samtidig vil man ikke at det skal se rotete ut, men fint og reint. Vell man må vell prøve finne en balanse, noe som ikke alltid er like lett.

Men, med min nye kommode har jeg fått mer oppbevaringsplass til ting og tang.*lykkesmil* Og enkelte gjenstander går faktisk an å oppbevare samtidig som det kan dekorere og se ryddig ut. Her er mitt lille praktiske stilben... Håper det kan gi inspirasjon og ideer til hva du kan gjøre ut av noe som egentlig bare tar plass..Konglene oppbevarer jeg sånn til vinteren er over. Man begynner bli litt lei dem når det nærmer seg Mars..Da er det fint å ha en plass som de kan ligge i "skjul" samtidig som dem gjør til at min grein står stødig:)

Hva med deg..kanskje har du noen gode oppbevaring tips?..
Det kan man aldri få for mye av.... så fyr løs om du har noen gode ideer!

Håper dere alle nyter kvelden. Jeg for min del sitter her å blogger mens min FANTASTISKE  Martin lager middag..det er en god kone det..hehe, vell det var han som sa det var ok;)Kan jo ikke si nei til det akkurat....

***smile****

Fin kveld da alle sammen!

klemmer

Eldrid

5 kommentarer:

 1. Så fint det der var!
  Alltid deili å få litt orden og plass.
  Heldi med mann som lager middag du, hehe.
  Jeg må gjøre lekser nå jeg, snakkes;)

  SvarSlett
 2. Mange som er i ryddehumør om dagen! Har satt av dagen / uka til organisering selv. Morsomt, holdt faktisk noen kongler i hånda selv idag og tenkte "bort for vinteren?". Du lager nyyydelige stilben! Og jeg kan streke under alle dine favoritter selv:) Kommer nok et blogginlegg fra meg om organisering i løpet av uka og..

  SvarSlett
 3. du har en herlig stil hos deg:) og kjekt med menn som laga mat! Min har blitt kjempe flink siste året..kjekt er det:)

  ♥ Linda

  SvarSlett
 4. Ja, det var kjempefint, enig med damene over her:) Tenker i samme baner som deg, det som ikke er så pent settes bort i skap.

  Fin kveld videre til deg**Janne

  SvarSlett
 5. Så fin kommode, stilrein men samtidig lun. passa perfekt inn i din stil:) har sett på ein lignende vi kanskje skal ha i gangen.. men vi må nesten pusse opp leiligheta først, og deretter kjøpe møbler.. laaang prosess. blir så utolmodig :D

  SvarSlett