mandag 21. februar 2011

Boksen som vekker gode minner..

  Jeg elsker å dekorere bokser o.l. med blonde bånd..eller bånd av andre slag..
Om man ser seg rundt hjemme hos oss kan man finne blonder på ganske mye....
Det kan gjøre en enorm forskjell. Bruk kreativiteten din og kjøp inn ulike bånd, så skal du se at du finner på mye med det du har:)

Under ser du bland annet hvordan jeg liker å dekorere syltetøyglas som jeg setter et te lys i..Ingen ny idé, men om du skule finne den ny og inspirerende er jo det bare gøy:)
 Somsagt er det min fridag i dag, og den har gått med til å gjøre noe av det jeg elsker å gjøre.

Høre på musikk, spise en lang frokost, lese i min favoritt bok som er bibelen, dekorere, ta bilder,  skrive noen strofer på en ny sang jeg jobber med, og sist men ikke minst knasket i meg STORE mengder granola,  som jeg lagde i går etter mitt blogg innlegg....
Og nå sitter jeg her å koser meg med å blogge om det..haha..Sånn er det. Ting jeg elsker på en dag..mmm..:)
En smakfull dag kan man si.
Hva gjør du på din fridag?

 TIPS: 

Lag små skilt som du kan sette i frokostblandingen din..det ser veldig delikat ut på et frokost bord til dine gjester...:) Det er bare det lille ekstra som får ditt besøk til å føle seg ekstra satt pris på..
I allefall velger jeg å tro det..og har av erfaring merket det. Gjør det du gjør for andre helhjertet og det er mange som kommer til å bli ekstra glad. :):)

11 kommentarer:

 1. Herlig vakker boks :)
  På min fridag liker jeg å lage ting eller fotografere, slappe av hvis jeg har tålmodighet ;)
  klem manu

  SvarSlett
 2. Fantastisk boks med en himmelsk farge! Jeg er en boksesamler selv, og har arvet noen nydelige eksemplarer av besteforeldrene mine...Har planer om å vise dem frem etterhvert..:)

  Fin kveld til deg!
  Ingvild

  SvarSlett
 3. Vilken vacker box7burk du har dekorerat. Härligt!
  Kramar Malin

  SvarSlett
 4. Blir litt misunneleg på den boksen, haha :)
  Vekker gode minner her og, men hugsar ikkje at den var såååå fin! Men så ser eg jo alt med andre auge no enn når me var små. Eg fekk i alle fall lyst på granola no, men skal legge meg i staden for, hehe.

  SvarSlett
 5. Så utrolig lekker boks:) Og det er jo alltid ekstra koselig når den vekker gode minner:) Hørtes ut som en deilig fridag, ligner ganske mye på min drømmefridag:)

  SvarSlett
 6. Nydelig boks! Deler du oppskriften?... Så deilig ut:-)

  Jeg har jo mest "fridager" å ta av... Noen dager klarer jeg ikke gjøre noe, ikke sove, ikke sitte, ikke ligge, ikke lese, ikke noen ting.

  På gode dager liker jeg å blogge og reise på cybertur og finne nye skatter - og gamle skatter. Også liker jeg å lese, Bibelen er jeg ikke så flink til å ta fram, men jeg har akkurat lest Helge Hognestad og holder på med Eckhart Tolle. Prøver også å lage meg litt god og sunn mat, hvile mye, kanskje meditere litt og gjøre litt Qi Gong. Noen dager klarer jeg også å komme meg ut å treffe en venninne på cafe eller ha en gjest til lunsj:-)

  Hva jobber du med, Eldrid?

  Klem fra Laila

  SvarSlett
 7. Veldig fine bilder av den søte kakeboksen. Har en sånn gammel mormorboks selv og jeg tenker stadig på alt det gode som har vært oppi den. :)

  SvarSlett
 8. Härlig blogg du har :)!!!

  Kram Linda

  SvarSlett
 9. Nydelig boks du har arvet,er noe helt spesielt med det en har arvet av bestemødre:)
  Kos deg
  klemklem

  SvarSlett
 10. så pen den var! koslig med gamle minner :-)

  SvarSlett
 11. utruleg fin boks,

  og herleg blogg du har!

  legg deg til i bloggrollen slik at eg kan halde meg oppdatert :O)

  ønsker deg ei fin helg

  -klem

  SvarSlett