lørdag 5. mars 2011

tid for Nib utfordring!!


Så var det tid for å vise litt mer helheten av mitt lille kjøkken, og slenge seg med på NIB sin månedlige utfordring med temaet kjøkken..

Mitt kjøkken består av en krok i stua, men det har blitt en koselig krok synes jeg.. Det er som sagt en leilighet som vi ikke får gjøre så mye med, annet enn å dekorere den..noe som er en spennende utfordring, og jeg vil si at selv om det ikke er verdens drømme kjøkken, så har jeg innredet det som om det var mitt drømmekjøkken:)

Dette er plassen jeg tilbringer mye av min tid, og det er viktig for meg at det skal se hjemmekoselig ut her. Dette er en plass jeg skal bli inspirert til å bake nye kaker, finne nye ideer til hvordan jeg kan lage noe godt som kan glede andres hjerter...jeg ønsket å ha et kjøkken der jeg kunne kose meg og drømme meg litt bort. en avkobling fra hverdagen. Og jeg ville sitte igjen med en kafe følelse etter å ha tilbringt tid der. Noe som jeg ofte gjør;)
At jeg elsker natur er ingen hemmelighet, og den går igjen også på kjøkkenet.. Om du ser godt etter på bildet under kan du se en bit av ekte rekved, det er en planke fra strandkanten som jeg har brukt til å skjule stygge fliser, samtidig som jeg får litt kontraster inn på kjøkkenet.

Ellers ser du også at jeg er stor fan av å samle te kanner. Jeg elsker te kanner i ulike former og støreser!!:)


Fokuser på det gode i livet!

Her har jeg laget et lite hjørne med ord som er bra å tenke på, så kan man sette rammen rundt det man vil fokusere på;)Så bytter jeg ut ord fra tid til annen, dem skal være fyllt av oppmuntring til sinnet, og varme i hjertet. Dette er noe alle kan lage helt gratis:)

Nedenfor ser du deler av bardisken som deler stua og kjøkkenet.. Den gjør kjøkkenet litt avdelt. Noe jeg liker. Det skaper en viss ro i rommet.. spesielt siden det iblant kan bli en del oppvask her, er ikke bare, bare å leve uten oppvaskmaskin;)

Jeg fyller denne såpebeholderen med zalo..det ser så mye finere ut en plastikk..eller hva sier dere?
Så det kan jo være et lite tips å ta med seg inn på kjøkkenet, om du ikke allerede har gjort det samme, eller bare gjemt den bort;)

Dette er Billig, koselig, og en plass å være kreativ på:)
Håper du kan hente noen tips og litt inspirasjon, og vite at det du har behøver ikke koste deg skjorta. Men legg sjela di i det, skap en plass du trives på og ditt kjøkken er et drømme kjøkken;)

Klemmer

Eldrid

7 kommentarer:

 1. Nydelig kjøkken med mange fine detaljer!!!
  Har også en såpebeholder på kjøkkenet mitt med zalo ;) Veldig mye finere enn den plastikkflaska ja!!
  Ha en herlig lørdagskveld kjære deg.
  Goklem Marie :)

  SvarSlett
 2. Herleg innlegg! Og så supert å vise at ein kan skape spesielle uttrykk, uten å ha masse plass å boltre seg på! Heia Eldrid! Elskar naturelementa dine, har brukt gamal plank og rekved i mange år, og er enno ikkje lei ;) Har eit prosjekt på gang no også. Håper juryen hos NIB legg merke til deg, og at du går til finalen!

  God klem!
  Elin :)

  SvarSlett
 3. Heisann. Først må jeg bare takke for de fine ordene inne på min blogg. Det var veldig koselig tilbakemelding. Men må jo bare skryte tilbake:) Flott blogg du har! Ønsker deg masse lykke til i utfordringen, og ha en fin helg.
  Chilli Charm

  SvarSlett
 4. Fint kjøkken du har, og liker at det ikke er nyoppusset, er så mange super fancy og dyre kjøkken der ute. Da er det mye mer sjarmerende med de som man har tatt vare på.
  Lykke til med utfordingen.

  SvarSlett
 5. så kosli kjøkken Eldrid!
  Helt deg :)

  SvarSlett
 6. Ser mysigt ut!
  Gillar alla detaljer och att det ändå känns rofyllt.
  Du är ett proffs på att blanda hårt och mjukt på ett vackert sätt!!

  Kram Hannis

  SvarSlett
 7. Så fint og ryddig du har det - du har så masse fine detaljer og koselige ting. Elsker tekanna i glass, og den du har oppvaskbørsten oppi, nostalgisk;)

  Får så lyst å komme å besøke deg!!
  Savner deg sånn også!

  SvarSlett