lørdag 14. mai 2011

Cali..bilder til inspirasjon vegg.

 Etter 3 uker på farten er vi hjemme igjen, og jeg sitter å nyter av bildene fra turen. Elsker California, men elsker også å være hjemme og tilbake til begynnelsen av våren her oppe i fjellet....

Noen av disse bildene skal printes ut å henges på en inspirasjon vegg som jeg har planer om å lage når vi flytter inn i vår nye leilighet ..snart...***smile** ja jeg gleder meg!!! Det skal bli så godt å dekorere helt på nytt!! :)

 Så dem neste dagene går med til pakking...og så blir det tur hjem til vakre Norge!! Ah det skal bli såå godt å komme hjem. !!

Mai har ikke vert den store blogg måneden for meg, ikke har jeg fått skrive så mange innlegg, og heller ikke fått besøkt blogger her inne... Men så har det heller ikke vært min første prioritet når man har ferie og nok av andre ting å ta seg til, og det ser ut som at resten av mai blir lik..Bloggen er ikke på nr en prioritets listen for denne måneden. Det finnes fjell vi skal bestige der hjemme, venner å se, god mat rundt bordet med familien, og sist men ikke minst flytting. Men juni kan jeg love at jeg er tilbake for fullt i ny leilighet og forhåpentligvis frisk inspirasjon..inntil videre blir det spontane innlegg når jeg kjenner jeg har overskudd til det, og jeg har noe å inspirere med, selv om hele leiligheten er tom..:)

Ellers har jeg meldt meg på glansdagene til NIB den 25 juni..!!! Gleder meg!!Noen andre der ute av mine lesere som har meldt seg på?? om ikke håper jeg dere slenger dere med..og at vi ses der! Hadde vert super arti:):)


***Gledelige solskinn smil***


Eldrid

3 kommentarer:

 1. Mmmm, herlige bilder her hos deg - til inspirasjon for oss andre også!:)
  Digger bobla!
  Det er godt med en pause en gang iblant. Livet er jo så mye mer enn en blogg;)
  Men gleder meg til juni...:)
  Klem, Janni

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder, og ikke minst minner!!

  Kos deg på Glansdagen! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Elsker også California, har bare vore i San Francisco men det var fantastisk, så gledar meg te den dagen eg skal tilbake å sjå meir...og bilda dine minka ikkje akkurat lysten :) Utruleg flotte!! :) Lykke til med flytting, eg gledar meg te å sjå!!
  klem Sigrid

  SvarSlett