mandag 26. november 2012

forberedelser..


 Så sitter jeg der, nedgravd i soffaen, med et interiørblad i handa, og drømmer meg bort mot juletider. I blader er alt så perfekt og vakkert, Hele bladet oser av forventinger.. forberedelser..ideer,
og jeg, ja jeg lar meg rive helt med..:)

 Pluttselig sitter jeg ikke lenger i soffaen, men har helt ubevist gått inn i boden, rota rundt å roper av glede, "Yes!!der var den!"  "Hva da?" spør mannen. "Julepynten vår!!"svarer jeg med et begeistret smil. (Var litt usikker på om kassa med julepynt fulgte med på flyttelasset.. )men joda full kontroll..!;) Mens jeg pakker opp i gledesrus, setter jeg på julemusikk, tenner duftlys, henter kameraet og knipser et par bilder, drikker en kopp te, knasker i meg en hjemmelaga pepperkake og fyrer i peisen,..;)...å så kos!

 Det er da det kan se ut som jeg helt har mista husfreden,men neida... jeg har funnet den!..

Juleforberedelsene er i gang og jeg elsker det. Jeg nyter hvert sekund, koser meg mer enn noensinne...og hodet oser av inspirasjon.


 Nå er de endelig her, de vakre lange kveldene med julemusikk, klipp og lim, granbarduft, pepperkaker i ovnen, marsipan, gløgg, kakao, appelsin og mandariner,nøtter, latter, kreativitet og inspirasjon.I år har jeg bestemt meg for å kjøpe inn litt nytt.. i fjor hadde jeg ingenting på innkjøpslista mi. Boksen vår var ikke så stor for å si det sånn.. ..hihi.. Her er litt av det nye som har kommet i hus.. noe gaver, noe kjøpt.. En liten smakebit av hva jeg skal dekorere med frem til jul... tre stjerner fra bloomingville, lerkegreiner, små søte kvister, tall fra housedoctor og tønne fra bloomingville.

Alt i alt

NATUR// .. :)

Eldrid

8 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke herlig?! ;)
  Elsker denne tiden...
  Flotte bilder du byr på i dag.
  Kos deg i førsjulstiden :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Vakkert - igjen :) Huskar du kvar du kjøpte trestjernene? Slike kunne godt få komme opp i kassa her ;)

  klem,
  e :)

  SvarSlett
  Svar
  1. å takk Elin:) De har e kjøpt på Stranda blomster vettu..kan holde av noen til deg om du vil? ikke så mange igjen...

   klem

   Slett
 3. Er HELT enig med deg!!! Elsker julen og alt den bringer med seg!!
  Nydelige bilder av lekker julepynt du viser!
  De tallene der kunne jeg virkelig tenkt meg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det hjertebank!
   Tallene er fra housedoctor..kjempe fine..blir fint å få de på noen lys..
   Får se hva jeg finner på med de:)

   Slett
 4. For et utrolig DEILIG innlegg!! Ble skikkelig inspirert jeg, og digger at du også går for "naturlig" jul:-)
  Her føler jeg ikke noe kjøpepress i det hele tatt,fikk heller lyst til å bruke det jeg har, tar en tur i skogen og satse på det enkle og fine.
  Takk! :-)

  Håper du får en super tirsdag:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Rosa, det er så kjekt at du liker det! og at du føler det kan inspirere til å ta en skogstur;) kos deg i førjulstida!
   klem

   Slett
 5. Jeg er virkelig imponert over å lese bloggen din, dens virkelig hyggelig og flott deling, informativ deling, jeg besøker på første gang på denne bloggen, og jeg synes det er veldig nyttig, jeg kommer til å dele det på min fb med mine venner, holde det opp

  SvarSlett