søndag 3. mars 2013

love the moment.. "The work will wait while you show the child the rainbow, but the rainbow won't wait while you finish the work. " 

- pat clafford 

bilde hentet fra http://weheartit.com/

Jeg har dilla på plakater med ulike ord/utrykk, som dekor på vegg. Plakaten ovenfor har jeg laget selv med inspirasjon fra Ylva Skarp
For og si det sånn er det mange av hennes kunstverk som står på min ønskeliste. !

:)

Eldrid

3 kommentarer:

 1. Å så fint, Eldrid! Elsker bildet, syns det er så fint med bilder/plakater med tekst eg og- men har bare ikkje skaffa meg det endå. Vi må bare pusse opp ferdig først så alle flater er fine, og så kan eg begynne med bilder ;)

  Søt vase, koselig med den hyssinga <3

  Woho, Bergen here we come - gleder meg søta!! Sees seinere i dag ;)

  SvarSlett
 2. Hei Eldrid

  Jeg er følger av bloggen din, og jeg synes du har et inspirerende hjem med mye personlighet. Fine bilder tar du også :-)

  Som du kanskje vet har jeg gitt ut bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul. Nå holder jeg på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  Jeg synes du har flere flotte rom og vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å være med i boken. :-)

  Hvis du har lyst til å være med er det eneste du trenger å gjøre å sende meg bilder av rom du har lyst til å delta med. Minimum 1 mb per bilde helst i jpg-format.

  Bildene kan sendes til meg enten på denne mailadressen: fmj@broadpark.no eller via Transfer big files. (Det er gratis og enkelt, se mer her: www.transferbigfiles.com).

  De som sender inn bidrag til boken kan vinne interiørpremier for 14.000,-. Se mer her:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Dere som er valgt ut til å være med i boken vil i tillegg få god omtale av bloggen, med navn på bloggen og bloggadressen. Og du vil selvfølgelig også få tilsendt en ferdig bok gratis.

  Frist for å sende bilder er 5. april.

  Håper du har lyst til å være med!

  Gleder meg til å høre fra deg.

  Beste hilsen

  Franciska :-)

  SvarSlett