mandag 10. februar 2014

Marmor I forbindelse med jobben, var jeg for noen uker tilbake på gave og interiørmessen i Lillestrøm. Siden jeg jobber på blomsterbutikk , (en nydelig blomsterbutikk på Sunnmøre. vell verdt å besøke om du tar turen inn langs trange fjorder og høye fjell.. hold øynene opne for Strandablomster!)
måtte vi selvfølgelig en rask tur innom noen av de vakre blomsterbutikkene i storbyen. Et fint lite avbrekk i all shoppingen på messen!


En av de var selvsagt vakre Mina Milanda! (en butikk jeg bare har hørt mye fint om, men aldri vert inne i før nå!)
Det er bare en ting å si, er det noen som virkelig har DET, så må jeg si det er denne butikken! WOW! Her ble jeg så inspirert at jeg kunne campet i dagesvis!Uansett, poenget var marmor! I denne butikken finnes virkelig mange lekre skatter som mange sikkert vet!
Og disse nydelige håndlagede marmorvasene kunne jeg bare ikke gå i fra..!!


 De skal få pryde bordet mitt i lag med mine ulike glass og keramikk vaser i vinter. Jeg synest det skaper en fin balanse når man våger å blande litt.  Jeg simpelten elsker glassvaser, det er så nydelig når man ser vannet og stilken på blomsten... !Så hva mer kan jeg si enn tommel opp for marmor folkens!! Noen andre som har fått dilla_?
Mitt neste ønske er å finne noen lysestaker og en skjærefjøl til å sette lys og vaser på. Hvem vet kanskje et loppis kupp!!.. time will show!
Enn så lenge tror jeg det holder med disse to!:) farlig å ta av på sånt..


Eldrid

2 kommentarer:

  1. Å, så fine bilder!! Såå vakre vaser! Ja, det er utruleg lekkert med marmor. Maria har jo marmor benkeplate på kjøkkenet, og det er så flott!! Eg ønsker meg ei skjærefjøl i marmor, syns det er så fint ;)

    SvarSlett
  2. har ikke fått marmor i hus enda men merker jeg liker det mer og mer. disse vasene var jo bare rålekre:-)

    SvarSlett