tirsdag 10. august 2010

Gammel stol gjør kreative underverk !

         Det er utrolig hvordan en gammel stol kan vekke opp liv i meg å inspirere


Etter å ha vært hjemme på besøk er jeg alltid rikere på skatter og ny inspirasjon til hjemmet. Siden jeg var liten har jeg brukt uendelige timer på å dekorere og ordne det fint på mitt lille pikeværelse.Der gamle ting låg veldig høyt på min innrednings liste, jeg var stadig på jakt etter dekorative skatter hos bestemor. Det kunne være alt fra bestefars hullete garn(som egentlig skulle vært kastet for lengst) , flagermuslykter, kasser av ulike slag, kofferter, bokser, lamper, bord og stoler. Der fant jeg bla mitt favoritt inventar ,en gammel, slitt stol med maleflekker på og tydelige rustikke preg. En stol som i bestemors øyne var ubrukelig og stygg, men i mine øyne, svært så vakker. Denne skatten står på mitt rom den dag i dag og er minst like fin, om ikke enda finere spør du meg:)

Denne stolen har mye sjel og stort potensiale, det handler bare om å se det...da er det jo ikke rart at jeg klarer komme på å sette den opp i sengen, hvor lyset skinner inn, hente noen gamle kopper, la gårsdagens bakst bli til små smuler, finne en gammel skje i skuffen til mor å plukke en rose i hagen til å gi det hele litt mer liv. Og sist men ikke minst ta en slurk nytrukket kaffe og søle med vilje...Ingenting er for dumt i den kreatives hode. Selv om lillebror finner meg liggende på halvåtte med et kamera i ene handa og kaffekoppen i den andre, mens jeg tar bilder av kopper og fat på en gammel stol. Noe som for meg er helt normalt:)eller hva sier du?

eldrid

4 kommentarer:

 1. Eldrid,
  Beautiful. I'm so proud of your site.
  Of your touch - the Father's touch through
  His precious girl.
  Beauty. Comfort. Presence.
  Love.
  You are a gift.
  Blessings,
  Ericka

  SvarSlett
 2. wow, har du laga deg ny blogg? fiksa designet sjølv? så flink du e!

  du gjør det så fint rundt deg, og har virkelig auge for detaljer.. stolen e nydelig syns eg, elsker at den har en historie og at den bærer preg av sitt 'lange' liv ;)

  No har eg lagt deg på favoritter, og skal titte innom jevnlig! good to have you back baby.

  SvarSlett
 3. Hehehe...jeg kjenner meg så mye igjen!! Man må bruke kreativiteten og de mulighetene man har!! Hadde du ikke satt stolen opp i senga, ville ikke lyset blitt like bra.
  Ser for meg selv i forskjellige rare positurer mens jeg fotograferer, etter å ha lest dette :P
  Klem Marie

  SvarSlett
 4. Så utrolig deilig matstyling! Kom akurat over bloggen din og drømmer meg helt bort i bildene dine;)

  SvarSlett