fredag 1. oktober 2010

Four O'clock tea og en nype lavendelsukker...
I dag er den mest fantastiske dagen her hjemme...hele uka har vi hatt strålende vær, men denne fredagen har vert helt himmelsk. Det har virkelig vært tiden for å sitte ute å nyte. Te hører jo med da. Og jeg fylte min favoritt kopp med herlig Hvit chai te og mitt hjemmelaga lavendel sukker..mmm. Og med en god bok i hånda, ble dagen hjemme på terassen helt perfekt:) Helt til jeg fikk lyst å ta bilder da, og både boken og teen ble nesten glemt. Men nå har jeg jo blogget, så da er det vell bare å nyte resten:)Lavendel sukker
 • ønsket mengde sukker,
 • tørket lavendel 
 • en fin krukke, eller norgesglass
 • litt hyssing
 • en merkelapp
 • sort pen


La det stå i ca 1 uke eller lenger uten å åpne...da blir det ekstra godt.


Ellers er  der høstmarknad i byen, så tenkte ta meg en titt rundt for å se om jeg finner noe spennende, men inspirerende å bare gå å titte også:)..Vi ses!

eldrid

4 kommentarer:

 1. Det er yndlingskoppen min og;) Nyt resten av dagen og god helg!

  SvarSlett
 2. så koselig post eldrid, og lekker kopp du har! lavendelsukker hørtes godt og velduftende ut, det må eg prøve å lage ein gang :)

  bloggen din e bare så koselig og lun, love it. keep it up!! savner deg sånn, og tenker ofte på deg. klem:)

  SvarSlett
 3. Eldrid, jag älskar Ditt namn, det är så otroligt vackert! Nu skall jag tassa in i Din cybervärld och se vad jag har missat sedan jag besökte Dig sist! Tack fina Du för rar kommentar och om jag inte har sagt det innan, så gör jag det nu..... Din blogg är som en bukett krispiga tulpaner (Du vet de första tulpanerna som kommer på våren).

  Love

  Agneta

  SvarSlett
 4. Tusen takk for oppskrift på herlig lavendelsukker.
  Klem...Ellen

  SvarSlett