tirsdag 1. februar 2011

5 kommentarer:

 1. Du er så flink Eldrid, ja det er mye som kan inspirere!
  Jeg har også tatt nki, det kommer du til å klare fint. Husk at du kan få en studentversjon av programmet archicad hos arktis, hvis du er interessert i å gjøre oppgavene på pc/mac. Det er jo også kjekt å tegne for hånd, ser ut som du er flink med hendene;)
  Ha en fin dag!
  Klem m

  SvarSlett
 2. Härligt inlägg. Kram Stina

  SvarSlett
 3. Halloisen:)
  Tusen takk for slik en hyggelig kommentar,ja hos meg så er det meste bare gjenbruk jeg viser.....men jeg er jo litt i bransjen kan en si...står i Birkelunden på marked hver søndag...men nå har jeg fått et annet tilbud og:)
  Flink du er til og sette sammen bilder og skrive på bildene..riktig stilig er det:)Bruker du photoscape?Stilig med bjørkestokken...jeg har gjemt på juletrestammen med små kvister som stikker ut....den står på badet,,,
  ha en koselig kveld..
  klemklem

  SvarSlett
 4. Vilka fina bilder!! Härlig blogg du har :)

  Kram Linda

  SvarSlett
 5. Eldrid!!! Bare innom for å si hei og fortelle at jeg endelig har lagt deg til på min ytterst eksklusive favorittbloggliste! I dag er det en god dag og solen skinner, så jeg skal ut en tur, men har store planer om å lese meg opp på den fantastiske bloggen din i løpet av kort tid!!! Og så skal jeg plukke ut noen bilder og lage skryteinnlegg hos meg - det fortjener du virkelig!! Dyktig på alle måter:-)

  P.s. skulle så gjerne lære meg å behandle bilder og lage collager som deg... Holder du kurs eller vet hvor jeg kan lære meg litt?

  Klem fra Laila

  SvarSlett